Швидко, соковито і корисно.
Інгредієнти
фарш індички – 1 кг | |
морква – 3 шт | |
цибулина – 1 шт | |
яйце – 2 шт | |
часник – 2-3 зубчики | |
зелень – за смаком | |
сіль – за смаком | |
перець – за смаком | |
паприка – за смаком |
Котлети з фаршу індички відмінне дієтичне блюдо. Вони готуються дуже швидко і просто, підходять до будь-якого гарніру. Їх обов’язково полюблять діти.
Покроковий рецепт
Беремо філе індички і робимо з неї фарш. Можна купити готовий фарш.
За допомогою блендера подрібнюємо велику цибулину.
Морква також подрібнюємо за допомогою блендера.
Кладемо в миску фарш, морква, цибуля. Розбиваємо яйця .Кладемо мелконарезанного зелень. Видавлюємо часник. Додаємо сіль, перець. Ретельно все перемішуємо.
Деко застеляємо папером для випічки. Змочуємо Руки у воді і починаємо формувати котлети. Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 20 котлеток, це 2 дека.
Ставимо деко в розігріту духовку на 180 градусів і запікаємо протягом 20 хвилин. Готовність можна перевірити за допомогою зубочистки. Якщо при вийманні з котлети на зубочистці не залишається фарш, страва готова.