Котлети з курячого філе

Котлети з курячого філе – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячі котлетки стануть прекрасною м’ясної добавкою до макаронів, картоплі або будь-якої каші. Вони поєднуються абсолютно з будь-яким гарніром.

Покроковий рецепт

Для початку нам потрібно підготувати продукти. Куряче філе нарізати невеликими кубиками і очистити цибулю. Відрізати частину хліба, взяти 1 яйце і приправи.

Пропускаємо філе через м’ясорубку. Також прокручуємо і весь цибулю.

У миску покласти хліб, розрізаний на невеликі частини, залити його водою, дати постояти 1-2 хвилини. Потім воду потрібно віджати з хліба і пропустити його через м’ясорубку.

У миску також додати одне куряче яйце, сіль, спеції і перець за смаком.

Замісити фарш. Спочатку ложкою, а потім все добре перемішати руками.


В ємність або на тарілку насипати борошно, взяти одну ложку фаршу, обваляти його в борошні.

Котлетам надати потрібну форму і викласти на сковороду, попередньо розігріту і з соняшниковою олією.

На середньому вогні обсмажити котлети з одного боку, потім перевернути на іншу. Зробити вогонь тихіше і закрити сковороду кришкою, щоб м’ясо повністю добре просмажене.

Готові котлети скласти в тарілку, дати трохи охолонути і можна подавати на стіл. Котлети виходять дуже смачними, ніжними і красивими на вигляд.
Рекомендую приготувати такі котлетки навіть на святковий стіл. Гості будуть в захваті!

Я подавала котлети з дрібними макаронами.
Всім приємного апетиту!