У приготуванні салату саме головне дотримати співвідношення інгредієнтів. З усім іншим впорається навіть новачок в кулінарії.
Інгредієнти
Копчений сир – 150 г | |
Крабове м’ясо – 100 г | |
Свіжий огірок – 1 шт | |
Яйця варені – 7 шт | |
Кукурудза консервована – 1 банка | |
Ряжанка – 100 мл | |
Кріп – 50 г | |
Перець , куркума, паприка, сіль – по щіпці |
Дивно як кілька компонентів можуть змінити такої знайомої крабовий салат до невпізнання. Пікантний присмак копчення, який надає копчений сир, і кріп зробили зі звичного салату абсолютно нове блюдо. А заправка з ряжанки зі спеціями зробила його більш витонченим і корисним.
Покроковий рецепт
150 г копченого сиру нарізаємо невеликими (орієнтуємося на розмір кукурузинок, які теж будуть в салаті) кубиками.
Точно таким же чином подрібнюємо 100 г крабового м’яса. Його швидше і легше нарізати, ніж крабові палички, але за смаком звичайно ж підійдуть і вони.
Далі свіжий огірок очищаємо від твердої шкірки і теж ріжемо на дрібні кубики.
Попередньо зварені круто яйця, чистимо і також нарізаємо.
У подрібнені інгредієнти додаємо одну банку консервованої кукурудзи.
Тепер необхідно зробити заправку для нашого салату. В 100 грам ряжанки додаємо по одній щедрою щіпці солі, чорного перцю, куркуми і паприки. Все перемішуємо. Заправляємо салат, гарненько перемішуємо його.
Зверху готову страву прикрасимо подрібненим свіжим кропом. Салат «Прикопченый» готовий до вживання!