Смажені креветки в ніжному вершковому соусі
Інгредієнти
креветки – 300 грам | |
сир з пліснявою – 50 грам | |
вершки – 50 мл | |
зелень – 2 гілочки | |
оливкова олія – 2 с. ложки | |
розмарин – 3 гілочки | |
спеції – за вксусу |
Як приготувати Креветки смажені на вершковому соусі
Оригінально, смачно і доступно. Ситне блюдо – креветки завжди можна приготувати з тим, що є в холодильнику. Візьміть на замітку рецепт і готуйте страву в рибний день.
Покроковий рецепт
1. Креветки обсмажте на оливковій олії. Заправте їх спеціями.
2. Зелень очистіть і дрібно нарубаєте.
3. Обсмажте на сковороді вок спочатку креветки. Викладіть гілочки розмарину і готуйте ще 2 хвилини. Після дістаньте розмарин.
4. Додайте до морепродуктів зелень.
5. Викладіть шматочки сиру і вершки. Томіть на вогні не більше п’яти хвилин.