Пряна гарбуз

Пряна гарбуз – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чим більше додасте різних спецій, тим насиченішим буде смак гарбуза.

Інгредієнти

Гарбуз – 800 гр.
рослинна олія – 1 ст. л
прованські трави – 1 ч. л.
базилік сушений – 1 ч. л.
куркума – 1 / 3 ч. л.
розмарин – 0.5 ч. л.
сіль – 1 ч. л.
суміш перців – 0.5 ч. л.
бринза або адигейський сир – 50-70 гр.
часник – 3-4 зубки

Як приготувати Пряна гарбуз

В осінні дні обов’язково побалуйте себе цим сонячним корисним і вкуснющим стравою.

Покроковий рецепт

Чистимо і ріжемо гарбуз на середні шматочки, щоб не перетворилися на кашу, а залишалися цілими.


Засипаємо улюбленими спеціями і перемішуємо

Розігріваємо на сковорідці масло і додаємо натертий часник. Тушкуємо 2-3 хвилинки, щоб ароматом часнику просякло масло.

Додати масло з часником до гарбузі, перемішати і відправити в духовку на 45 хвилин у розігріту до 250 градусів духовку.
В середині випікання, якщо Вам здасться, що гарбуз суховата, додайте 50-100 мл води. Гарбуза різні і соковитість теж різна.

Після приготування дайте настоятися 15-20 хвилин і подавайте з бринзою, можна замінити адигейський сиром.
Приємного апетиту!