В осінні дні обов’язково побалуйте себе цим сонячним корисним і вкуснющим стравою.
Покроковий рецепт
Чистимо і ріжемо гарбуз на середні шматочки, щоб не перетворилися на кашу, а залишалися цілими.
Засипаємо улюбленими спеціями і перемішуємо
Розігріваємо на сковорідці масло і додаємо натертий часник. Тушкуємо 2-3 хвилинки, щоб ароматом часнику просякло масло.
Додати масло з часником до гарбузі, перемішати і відправити в духовку на 45 хвилин у розігріту до 250 градусів духовку.
В середині випікання, якщо Вам здасться, що гарбуз суховата, додайте 50-100 мл води. Гарбуза різні і соковитість теж різна.
Після приготування дайте настоятися 15-20 хвилин і подавайте з бринзою, можна замінити адигейський сиром.
Приємного апетиту!