Перепелині яйця по-шотландськи

Перепелині яйця по-шотландськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яйця по-шотландськи на столі виглядають дуже красиво і хороші як гарячими, так і холодними.

Інгредієнти

Яйця перепелині – 10 шт.
Куряче філе – 300 г
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Гірчиця – 1 ч. л.
Рослинна олія – 200 мл (для фритюру)
Борошно – 2 ст. л.
Часник – 1-2 зубчики
Яйця курячі – 1 шт.
Панірувальні сухарі – 150 г
Кріп – 1 ст. л. (рубленої)

Як приготувати Перепелині яйця по-шотландськи