Закуска з баклажанів з помідорами

Закуска з баклажанів з помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Баклажан – 1 шт.
Сир – 50 г
Помідори – 2 шт.
Майонез – 1-2 столові ложки
Часник – 1 зубчик (або за смаком)
Рослинна олія – 2 столові ложки

Як приготувати Закуска з баклажанів з помідорами

Покроковий рецепт

Баклажани помити, нарізати кружальцями.

Нарізані баклажани замочити у підсоленій воді (хвилин 30).

Помідори помити, нарізати кружальцями.

Натерти сир на дрібній тертці, додати майонез, подрібнений кріп, трохи часнику за смаком і бажанням, перемішати.

У баклажан воду злити, їх обсушити, обсмажити на рослинній олії з обох сторін.

Зібрати закуску. На плоске блюдо викласти баклажани, потім викласти по 1 чайній ложі сирної начинки.

Зверху покласти по помідора, потім знову начинку.

Повторити процес. Прикрасити закуску зеленню. Приємного апетиту!