Круасани з яєчнею, помідорами і грибами

Круасани з яєчнею, помідорами і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Що приготувати на сніданок? Спробуйте здивувати домашніх французьким круасаном з насиченою начинкою з яєць, грибів і овочів.

Інгредієнти

Круасан без начинки – 2 шт.
Яйця – 2 шт.
Печериці – 5-6 шт.
Болгарський перець – 1/2 шт.
Помідор – 1 шт.
Ріпчаста цибуля – 1/2 шт.
Твердий сир – 50-80 г

Як приготувати Круасани з яєчнею, помідорами і грибами

Це проста закуска, приготована в стилі французьких кулінарних традицій, послужить відмінним сніданком, легким перекусом. Експериментуйте з начинкою, поєднуючи різноманітні овочі, види м’яса, морепродукти. При бажанні можна приготувати “солодкий” круасан, змастивши половинки хлібобулочного виробу медом, джемом або шоколадною пастою. Всередину покладіть ягоди, фрукти.

Покроковий рецепт

Підготуйте інгредієнти: подрібніть цибулю і гриби наріжте помідори тонкими кільцями, болгарський перець – смужками, твердий сир – скибочками.

Тушкуйте гриби з цибулею, при бажанні додайте суцвіття цвітної капусти або брокколі.

Підсмажте яєчню, приправте класичне блюдо сіллю, перцем. Додатково в якості спецій використовуйте кмин, розмарин, паприку, гілочки петрушки.

Зберіть круасан! Розріжте виріб на дві частини, акуратно покладіть яйце, суміш грибів, скибочки помідорів, болгарського перцю, сиру. Зверху покладіть другу половинку круасана.
При бажанні підігрійте закуску в мікрохвильовці, щоб сир апетитно розплавився.