Круасани з яєчнею, помідорами і грибами

Круасани з яєчнею, помідорами і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуйте інгредієнти: подрібніть цибулю і гриби наріжте помідори тонкими кільцями, болгарський перець – смужками, твердий сир – скибочками.

Тушкуйте гриби з цибулею, при бажанні додайте суцвіття цвітної капусти або брокколі.

Підсмажте яєчню, приправте класичне блюдо сіллю, перцем. Додатково в якості спецій використовуйте кмин, розмарин, паприку, гілочки петрушки.

Зберіть круасан! Розріжте виріб на дві частини, акуратно покладіть яйце, суміш грибів, скибочки помідорів, болгарського перцю, сиру. Зверху покладіть другу половинку круасана.
При бажанні підігрійте закуску в мікрохвильовці, щоб сир апетитно розплавився.