Ситні м’ясні завиванці, фаршировані начинкою
Інгредієнти
Свиняча вирізка – 1 кг. | |
Печериці – 150 гр. | |
Сіль – За смаком | |
Перець – За смаком | |
Цибуля ріпчаста – 1 Штука | |
Масло вершкове – 30 Грам | |
Петрушка, кріп – За смаком |
Хочу запропонувати м’ясні завиванці, фаршировані начинкою. Блюдо дуже ситне, навіть можна їсти без гарніру. * Так, і не забудьте, дістати з рулетиків зубочистки, перед тим як будете подавати їх до столу.
Покроковий рецепт
Свинячу вирізку ріжемо шматками (завтовшки 1 см). Солимо, перчимо і відбиваємо, щоб вийшли широкі тоненькі шматочки м’яса.
Печериці акуратно промийте. Ріжемо дрібними кубиками.
Розігрійте на сковороді вершкове масло, обсмажте подрібнену цибулю, додайте гриби. Посоліть і поперчіть, а через кілька хвилин додайте 1 ст. л. подрібненої зелені. Ретельно перемішайте. Начинка готова!
На кожен шматочок мяса викладаємо по 2 чайні ложечки приготовленої грибної начинки, скручуємо м’ясо рулетиком, всі скріплюємо зубочистками. Можна м’ясні рулетики обв’язати кондитерської ниткою. Обсмажуємо на рослинній олії до рум’яності
Викладаємо м’ясні рулети в глибокий лист, заливаємо підсоленим бульйоном і запікаємо 1 годину в розігрітій до 180 градусів духовці. Через півгодини звертаємо рулетики, запікаємо до готовності. Перед подачею не забудьте вийняти зубочистки або зняти нитки. Приємного апетиту!