Крученики зі свинини з сиром і кедровими горішками

Крученики зі свинини з сиром і кедровими горішками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Знову фаршировані м’ясні рулетики – кручники. Крученики ставляться до української кухні і жодне українське весілля без них не обходиться! Слово походить від дієслова «крутять», тобто на відбитий шматочок м’яса кладуть начинку і закручують у невеликій рулетик. Виходить фарширований м’ясний рулет. Начинка може бути абсолютно різноманітним, від солодкої із сухофруктів до пряно-гострої, з овочами, горішками або просто сиром. Сьогодні я пропоную приготувати крученики саме з сиром . Щоб не було банально нудно, я додала кедрові горішки.
Ви можете пофантазувати і…
– приготувати ту начинку, яку найбільше віддаєте перевагу;
– попередньо вимочити м’ясо в маринаді або соєвому соусі;
– запекти рулетики в духовці або обсмажити на сковороді. ,
У даному рецепті свобода думки не забороняється.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4 свинячих крученика.

Покроковий рецепт