Крученики зі свинини з сиром і кедровими горішками

Крученики зі свинини з сиром і кедровими горішками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинячу вирізку гарненько помити, видалити всі жили і зайвий жир. М’ясо нарізати на шматочки товщиною в 3-4 див.

Кожен шматочок м’яса перекласти в пакет (щоб не було бризок), відбити з обох сторін кухонним молоточком.

М’ясо вийняти з пакета, посолити з обох сторін. З одного боку посипати відбите м’ясо сухим майораном .

На відбиті шматочки м’яса викласти по 1 столовій ложці тертого сиру (з гіркою) і 1 чайну ложку (приблизно) кедрових горішків.

Загорнути м’ясо рулетиком. Порада: якщо ви будете рулетики запікати, просто слідуйте за рецептом. Якщо рулетики вам захотілося обсмажити на сковороді, скріпіть їх зубочистками, так як вони розкручуються при смаженні і вже не будуть пружними як раніше. Можна скористатися кулінарною ниткою (замість зубочисток). Але я її не люблю, так як після смаження доводиться кожен рулетик звільняти від нитки і на це йде багато часу.

Перекласти рулетики з начинкою на деко, вистелений пекарської папером (фольгою) або у вогнетривку форму, змащену рослинним маслом. Полити зверху трохи рослинним маслом, щоб м’ясні рулетики при запіканні не підсохли. Запікати крученики з сиром і кедровими горішками в розігрітій до 180 градусів духовці на середньому рівні близько 10 – 15 хвилин або до готовності.

Подавати до столу рулетики з свинини краще гарячими або теплими. На гарнір підійде будь-яка крупа або відварну картоплю. Прикрасити тарілку з м’ясними рулетиками гарніром і свіжими овочами. Приємного апетиту!