Кукурудзяна каша з печенной гарбузом і айвою

Кукурудзяна каша з печенной гарбузом і айвою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарбуз очистити від насіння і шкірки, порізати шматочками і викласти на деко.

З айви видалити серцевину, порізати скибочками і викласти на деко.

Все посипати цукром (приблизно 4 столових ложки) і корицею. Запікати в духовці 30 хвилин при температурі 140 градусів. Поки всі запікається приступаємо до приготування кукурудзяної каші.

Налити в каструлю 1 літр молока.

Після того як молоко закипить додати 10 столових ложок кукурудзяної крупи. Кукурудзяну крупу використовувати дрібного помелу. Додати 2 столові ложки цукру і варити 15 хвилин. Коли каша звариться потрібно дати їй постояти ще 10 хвилин.

Викласти кашу на тарілку і додати печені гарбузи та айву. Решту гарбуз і айву можна прибрати в холодильник і використовувати для інших каш або як начинку для пирога.