Інгредієнти
Курча – 1 шт. | |
Вершкове масло – 20 г | |
Сметана – 4 ст. ложки | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Курча тютюну
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти…
Тушку промити (якщо не розрізана, розрізати по грудці). Злегка відбити з обох сторін, надавши плоску форму. Посолити, поперчити, з внутрішньої сторони змастити сметаною.
Розігріти сковороду з олією.
Викласти курчати.
Зверху покласти кришку-прес (я придавила сковорідкою зі знімною ручкою і каструлею, наповненою водою). Коли внутрішня частина курчати добре зарум’яниться, змастіть спинку сметаною, переверніть її вниз, покладіть прес і смажте до готовності.
Готового курчати подавати з гострим соусом.
Приємного апетиту!