Курча табака

Інгредієнти

Курча – 1 шт.
Вершкове масло – 20 г
Сметана – 4 ст. ложки
Мелений чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати Курча тютюну

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Тушку промити (якщо не розрізана, розрізати по грудці). Злегка відбити з обох сторін, надавши плоску форму. Посолити, поперчити, з внутрішньої сторони змастити сметаною.

Розігріти сковороду з олією.

Викласти курчати.

Зверху покласти кришку-прес (я придавила сковорідкою зі знімною ручкою і каструлею, наповненою водою). Коли внутрішня частина курчати добре зарум’яниться, змастіть спинку сметаною, переверніть її вниз, покладіть прес і смажте до готовності.

Готового курчати подавати з гострим соусом.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курча тютюну маринований, в духовці