Курка на сковороді з вяленими томатами

Курка на сковороді з вяленими томатами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати інгредієнти для страви. Зачистити гарненько куряче філе, можна брати розділене куряче стегно без кістки або гомілку.

Розрізати філе уздовж на три поздовжні частини. Зробити глибокі надрізи на кожному шматочку м’яса, не дорізуючи шматочки до кінця. Посолити грудинку, поперчити, додати до філе набір італійських спецій і щедро посипати паприкою.

Перевернути шматочки грудки надрізами вниз і викласти уздовж в’ялені помідори. Можна використовувати абсолютно будь-яку начинку – від грибів і сиру, овочів.

Загорнути щільно м’ясо і сколоти за допомогою зубочисток.

Розігріти оливкову олію в сотейнику або глибокій сковорідці.

Викласти в розігріте масло шматочки м’яса, накрити кришкою і смажити близько семи-десяти хвилин. За цей час тонкі скибочки м’яса просмажаться і не пересушаться. Дивіться за станом філе, як тільки колір буде золотистим, а серединка білого кольору – страва готова.

Коли курка зарум’янилася, знімаємо страву з вогню.

Подаємо курочку до столу з улюбленим соусом або гарніром. Приємного апетиту!