Курка, тушкована з грибами на сковорідці

Курка, тушкована з грибами на сковорідці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розморожену курячу тушку (у нашому рецепті ми використовували тільки половину) промиваємо під проточною водою. (Так, це можуть бути курячі ніжки, курячі крильця курячі гомілки або стегенця). На обробній дошці курку нарізаємо на шматочки приблизно однакового розміру. На сковороду вливаємо для підігріву рослинне масло. Коли вона оптимально прогріється і почне «шипіти», перекладаємо в сковороду шматочки курки. Зменшуємо вогонь, підсмажуємо шматочки 6-8 хвилин.

Паралельно займемося розмороженими попередньо грибами. Використовувати можна будь-які гриби (природно – їстівні). Гриби на обробній дошці нарізаємо у формі смужок. Перекладаємо грибну нарізку до курячих шматочків.

Очищаємо овочі. Подрібнюємо моркву на тертці, цибулю дрібно шаткуємо. Також ми додамо в блюдо подрібнений часничок. Перекладаємо підготовлену овочеву нарізку в сковороду до інгредієнтів.

Інгредієнти приправляємо до смаку сіллю, присмачую на свою перевагу улюбленими спеціями. Продовжуємо тушкувати курку хвилин 5-6.

гасити близько 20-25 хвилин

Приготуємо соус з майонезу. Заявлена кількість майонезу змішаємо з кип’яченою водою, добре перемішаємо. Отриманим соусом заллємо курку з грибами. Тушкувати страву з курки та грибів будемо до готовності всіх компонентів (приблизно 20-25 хвилин).

Апетитна тушкована курка з грибами на сковорідці готова. Подаємо страву з улюбленим гарніром. Приємної трапези!