Куряче філе, фаршироване мандаринами, смажене на сковороді. Куряче філе, загорнуте в бекон, допомагає залишатися м’яса соковитим.
Інгредієнти
Філе куряче – 4 шт. | |
Бекон – 8 смужок | |
Вершкове масло – 20-40 г | |
Мандарини – 1 шт. | |
Рослинне масло – 1 ст. л. | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Каррі – (паприка) | |
Сіль – за смаком |
У нас в родині дуже люблять бекон і він завжди лежить в запасі в холодильнику. Пропоную дуже цікавий і не клопітка блюдо. За рахунок бекону і масла курка виходить м’яка і ніжна, а страва виглядає яскраво і красиво! Побалуйте своїх рідних і друзів вишуканим блюдом.
Покроковий рецепт
Мандарин очистити від шкірки, розділити на часточки.
Підготувати смужки бекону, відокремивши їх один від одного.
Філе вимити, висушити. Зробити в м’ясі «кишеню». Покласти в нього 5-10 гр вершкового масла і 1 часточку мандарина. Масло кладеться для надання соковитості м’яса. Посипати спеціями і сіллю.
Потім кожен шматочок філе, загорнути в дві смужки бекону, ретельно затягуючи «кишені». Закріплювати бекон зубочистками або нитками не треба, зісковзувати він не буде.
Укласти шматочки на заздалегідь розігріту сковорідку з олією.
Смажити до рум’яності, потім перевернути. Другу сторону підсмажити до полурумяного стану і накрити кришкою (можна додати трохи води і згасити). Готувати до готовності, поки м’ясо не стане м’яким.
В ідеалі курячі рулетики поєднуються з рисовим гарніром. Подавати гарячим.
Приємного апетиту!