Підготуємо овочі. Картоплю і моркву очистимо від шкірки. Для цього можна використовувати овощечистку або ніж, як зручно. У болгарського перцю видаліть плодоніжку.
Нарізаємо кубиками картоплю не великого розміру, 1-2 сантиметри.
Болгарський перець нарізаємо таким же способом, як і картоплю.
Моркву нарізаємо так само кубиками, але меншого розміру 0,5-0,7 см.
Курку розрізаємо на частини і промиваємо під проточною водою. Додаємо майонез, гірчицю, сіль, перець чорний. Все добре перемішуємо.
Складаємо всі інгредієнти в пакет для запікання, перемішуємо по можливості. Розігріваємо духовку, Кладемо закритий пакет з куркою і овочами в форму для запікання, ставимо в духовку на 180 градусів. Коли пакет вздуется, його потрібно проколоти гострим предметом і продовжувати запікання. Час приготування займає близько 40-60 хвилин, в залежності від духовки. Готовність страви можна перевірити виделкою
Готову страву дістаємо з духовки, розкриваємо пакет і викладаємо в порційне блюдо. Курка з овочами готова. Приємного апетиту!