Курка з овочами в духовці

Курка з овочами в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо овочі. Картоплю і моркву очистимо від шкірки. Для цього можна використовувати овощечистку або ніж, як зручно. У болгарського перцю видаліть плодоніжку.

Нарізаємо кубиками картоплю не великого розміру, 1-2 сантиметри.

Болгарський перець нарізаємо таким же способом, як і картоплю.

Моркву нарізаємо так само кубиками, але меншого розміру 0,5-0,7 см.

Курку розрізаємо на частини і промиваємо під проточною водою. Додаємо майонез, гірчицю, сіль, перець чорний. Все добре перемішуємо.

Складаємо всі інгредієнти в пакет для запікання, перемішуємо по можливості. Розігріваємо духовку, Кладемо закритий пакет з куркою і овочами в форму для запікання, ставимо в духовку на 180 градусів. Коли пакет вздуется, його потрібно проколоти гострим предметом і продовжувати запікання. Час приготування займає близько 40-60 хвилин, в залежності від духовки. Готовність страви можна перевірити виделкою

Готову страву дістаємо з духовки, розкриваємо пакет і викладаємо в порційне блюдо. Курка з овочами готова. Приємного апетиту!