Ніжне куряче філе з соковитим гарніром з картоплі
Інгредієнти
Куряче філе – 700 грам | |
Картопля – 4 середніх або 2 великих | |
Ріпчаста цибуля – 1 велика цибулина | |
Яблука – 2 штуки | |
Чорнослив – 50 грам | |
Сметана – 1 столова ложка | |
Вода – 1/2 склянки | |
Часник – 2 зубчики | |
Чорний перець – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Перець чилі – за смаком | |
Приправа для курки – за смаком |
Правильно приготоване філе куряче може бути соковитим і смачним. Допоможе Вам в цьому кухонні помічниця мультиварка. Філе виходить ніжним, а гарнір соковитим.
Покроковий рецепт
Моєму курку, натираємо її сіллю і кладемо в каструлю. Додаємо воду і ставимо режим Гасіння на півгодини.
Чистимо і крупно ріжемо цибулю. По закінченні режиму Гасіння відправляємо цибулю в каструлю.
Яблука чистимо від насіння і крупно нарізаємо. Кладемо в каструлю.
Чистимо картоплю й нарізаємо великими шматками. Кладемо в каструлю.
Моєму чорнослив і розрізаємо кожен на 4 частини, кладемо в каструлю.
Додаємо сметану, дрібно нарізаний часник, сіль, перець і приправу.
Всі інгредієнти в мультиварці перемішуємо.
Перевіряємо не википіла вода. Якщо води не залишилося або її дуже мало, то додаємо ще.
Включаємо режим Гасіння на 1 годину.
Перед подачею страви курку нарізаємо порційними шматками, прикрашаємо все зеленню і подаємо.