Курка з яблуками

Курка з яблуками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Правильно приготоване філе куряче може бути соковитим і смачним. Допоможе Вам в цьому кухонні помічниця мультиварка. Філе виходить ніжним, а гарнір соковитим.

Покроковий рецепт

Моєму курку, натираємо її сіллю і кладемо в каструлю. Додаємо воду і ставимо режим Гасіння на півгодини.


Чистимо і крупно ріжемо цибулю. По закінченні режиму Гасіння відправляємо цибулю в каструлю.


Яблука чистимо від насіння і крупно нарізаємо. Кладемо в каструлю.


Чистимо картоплю й нарізаємо великими шматками. Кладемо в каструлю.


Моєму чорнослив і розрізаємо кожен на 4 частини, кладемо в каструлю.

Додаємо сметану, дрібно нарізаний часник, сіль, перець і приправу.
Всі інгредієнти в мультиварці перемішуємо.
Перевіряємо не википіла вода. Якщо води не залишилося або її дуже мало, то додаємо ще.
Включаємо режим Гасіння на 1 годину.

Перед подачею страви курку нарізаємо порційними шматками, прикрашаємо все зеленню і подаємо.