Куряча грудка в гірчично-соєвому маринаді під сиром

Куряча грудка в гірчично-соєвому маринаді під сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Готуємо інгредієнти курку промиваємо, цибулю очищаємо від лушпиння.

2. Курку нарізаємо на невеликі квадратики, цибулю ріжемо четвертинками. Все складаємо в невелику миску.


3. Додаємо йогурт, соєвий соус, гірчицю. Можна замість натурального йогурту використовувати майонез. Його потрібно менше – 3 ст. л. Перемішуємо, рівномірно розподіляємо маринад з курячих шматочків. Накриваємо, прибираємо в холодильник хвилин на 15, щоб заготовка настоялася і просочилася.

4. Обсмажуємо на сильному вогні близько 15 хвилин, помішуючи.



5. Сир тремо через тертку, посипаємо їм курку. Даємо постояти на плиті ще 5 хвилин, поки сир не розтане.