Куряча грудка з овочами

Куряча грудка з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати продукти

Куряче філе викласти в глибоку тарілку, додати оливкову олію, сіль, перець чорний. Все перемішати і відставити у бік.

Нарізати овочі.

На лист пекарської папери викласти скибочки ріпи, зверху моркву, цибулю, селеру.


Зверху викласти одну курячу грудку. Загорнути. Має вийти ось такий кульочок. Повторити теж саме з другої грудкою.


Викладаємо в мультипекарь (можна в духовку або на сковороду). Закрывем і забуваємо на 15 хв.

Через 15 хвилин курка готова. Виглядає ось так. Дістаємо.


Панельки злегка змащуємо олією і викладаємо овочі. Закриваємо на п’ять хвилин.

Викладаємо на тарілку, прикрашаємо, з’їдаємо)