Готуємо інгредієнти.
Перед гасінням обробляємо курячий субпродукт – печінка. Промиваємо, зрізаємо прожилки. Нарізаємо печінку шматочками. Розігріваємо в каструлі (сковороді, сотейнику) рослинне масло. Нарізку з курячої печінки перекладаємо для обжарювання в масло. Смажимо, іноді перемішуючи, 5 хвилин.
Подрібнюємо теркою моркву. Морквяну стружку викладаємо до печінки. Довільними шматочками нарізаємо цибулю-ріпку. Додаємо цибульні шматочки до інгредієнтів.
Видаляємо з перцю насінну коробочку. Перчик на обробній поверхні нарізаємо у формі смужок. Викладаємо нарізку з болгарського перцю до печінки і овочів. Перемішуємо, продовжуємо гасіння.
Великий помідор натираємо без шкірки. Помідорну масу виливаємо в каструлю. Солимо компоненти страви з курячого субпродукту, перчимо. Накриваємо кришкою.
Тушкуємо курячу печінку з перцем до готовності всіх інгредієнтів.
Склад страви в кінці готування рекомендується урізноманітнити нарізкою з кропу.
Апетитна куряча печінка, тушкована з болгарським перцем, готова! Приємною всім трапези!