Додатковий плюс цієї страви – сполучуваність з будь-яким традиційним для нашої кухні гарніром.
Інгредієнти
Печінка куряча – 800 г | |
Горошок зелений – жменя заморожений або свіжий | |
Цибуля ріпчаста – 2 штуки ( якщо великий, то можна і 1 цибулину) | |
Олія соняшникова – 2-3 столові ложки | |
Сіль – за смаком | |
Лавровий лист – 2 листочка | |
Перець горошок – 5-7 горошин | |
Червоний перець – 1 шт або за смаком |
Простий рецепт курячої печінки з додаванням горошку стане відмінним доповненням сімейного обіду. Блюдо виходить легким, низькокалорійним, але при цьому смачним.
Покроковий рецепт
Цибулю чистять ріжуть кільцями, помірно обсмажують його до легкого рум’янцю.
Промиту і очищену від прожилок печінка, ріжуть невеликими шматочками і відправляють до цибулі, вносять сіль, інші спеції за бажанням. Перемішують ретельно, але акуратно, і гасять все це під кришкою до розм’якшення.
Через 15 хвилин додають зелений горошок. При необхідності доливають води або бульйону, закидають лаврові листочки, дрібно порізаний гострий перець і перець горошок.
Продовжують гасити поки страва не буде повністю готове.