Куряча запіканка з кольорової капустою

Куряча запіканка з кольорової капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Куряча запіканка з кольорової капустою

З таких простих інгредієнтів, як цвітна капуста, куряче філе можна приготувати смачну і ніжну запіканку, яка підійде для повсякденного меню.

Інгредієнти:

– рубана зелень свіжа (за смаком);

– готове картопляне пюре (260 м);

– жирне молоко (120 мл);

– невеликий качан цвітної капусти;

– сіль (за смаком);

– високоякісне борошно пшеничне (38 м);

– легкоплавкий сир твердого сорту (168 м).

– яйце куряче (одна штука);

– червоний лук великий (одна штука);

– куряче філе без шкірки (360 г).

У невеликій каструлі закип’ятити воду, додати в неї кольорову капусту, розділену на суцвіття, потім готувати її на сильному вогні приблизно три хвилини.

Поставити на помірний вогонь ще одну каструлю, влити в неї достатню кількість відфільтрованої води, злегка посолити, додати промите куряче філе.

Довести м’ясо свійської птиці до повної готовності, потім нарізати маленькими шматочками, після цього почистити цибулину і дрібно порубати її.

Підготувати невелику форму для запікання, викласти в неї нарізане куряче м’ясо, розрівняти, зверху розподілити порізану цибулю, потім створити шар з відвареної цвітної капусти.

На капустяний шар слід викласти тепле картопляне пюре, добре розрівняти його, за смаком додати сіль.

У миску насипати необхідну кількість пшеничного борошна, додати сире яйце і влити молоко, збити інгредієнти, потім приготовленою заливкою полити листкову заготовку. Додати рубану зелень, насипати тертий сир, після цього надіслати форму в духовку, готувати курячу запіканку 50 хвилин при 185 градусах.