Куряче філе під сирно-овочевий шубкою

Куряче філе під сирно-овочевий шубкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Куряче філе, овочі і сир – смачна комбінація, яка всім припаде до смаку.

Інгредієнти

Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Куряче філе – 200 г
Майонез – 2 ст. л.
Сир плавлений – 100 г
Приправа для курки – 2 г
Зелень сушена – 2 г

Як приготувати Куряче філе під сирно-овочевий “шубкою”

Це улюблений вечеря мого чоловіка. Ніжні шматочки курячого філе, запечені під морквяно-цибулевої “шубкою” і сиром – смачне завершення важкого робочого дня, аромат домашнього затишку і тепла.

Покроковий рецепт

Натираємо на тертці невелику моркву, шаткуємо цибулю дрібними кубиками.

Обсмажуємо овочі на середньому вогні до золотистого кольору.

Відбиваємо шматочки курячого філе.

Викладаємо на філе обсмажені овочі. Зверху можна додати трохи майонезу для соковитості. Присипаємо улюбленою приправою, яка відтінятиме смак готової страви.


Натираємо сир. Спробуйте варіант з плавленим сиром, це дуже смачно. Можна використовувати і твердий сир, все залежить від ваших уподобань.
Присипаємо наше блюдо натертим сиром, сушеної ароматною зеленню і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів.

Запікаємо філе під “шубкою” близько 20-25 хвилин, до готовності. Подати можна з овочевим салатом. Просто, але завжди смачно!
Приємного апетиту!