Інгредієнти
Куряче філе – 500 г (або грудка) | |
Бульйон – 150 г | |
Базилік – 2 столові ложки | |
Вершки – 150 мл (10 %) | |
Лимонний сік – 1 столова ложка | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Борошно – 2 десертні ложки | |
– |
Корисне та смачне блюдо для всієї родини! Ніжне куряче філе з ароматним базиліком і соком лимончика. Мяско виходить ніжним і соковитим. Смак лимона практично не відчувається.
Покроковий рецепт
Інгредієнти.
Куряче філе промити, нарізати не великими кубиками.
Перекласти нарізане куряче філе в сковороду, додати бульйон і тушкувати 15 хвилин під закритою кришкою, помішуючи. Посолити, поперчити за смаком.
Тим часом, змішати в чаші вершки, сушений базилік лимонний сік.
Перелити вершкову суміш у куряче м’ясо, тушкувати ще 15 хвилин. Потім додати борошно, перемішати і тушкувати ще 5 хвилин. При необхідності досолити.
Куряче філе з вершковою підливою готово. Чудово подавати з пастою. Приємного апетиту!