Корисне та смачне блюдо для всієї родини! Ніжне куряче філе з ароматним базиліком і соком лимончика. Мяско виходить ніжним і соковитим. Смак лимона практично не відчувається.
Покроковий рецепт
Інгредієнти.
Куряче філе промити, нарізати не великими кубиками.
Перекласти нарізане куряче філе в сковороду, додати бульйон і тушкувати 15 хвилин під закритою кришкою, помішуючи. Посолити, поперчити за смаком.
Тим часом, змішати в чаші вершки, сушений базилік лимонний сік.
Перелити вершкову суміш у куряче м’ясо, тушкувати ще 15 хвилин. Потім додати борошно, перемішати і тушкувати ще 5 хвилин. При необхідності досолити.
Куряче філе з вершковою підливою готово. Чудово подавати з пастою. Приємного апетиту!