Куряче філе в медово-часниковому маринаді, смажене на сковороді

Куряче філе в медово-часниковому маринаді, смажене на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Солодкий і маслянистий смак… золотисто-коричнева хрустка скоринка… дуже красиво і дуже смачно, ніжно і соковито! Пробуємо посмажити куряче філе на сковороді в “чарівному” маринаді

Інгредієнти

куряче філе (шматочки) – 1 кг (приблизно)
оливкова олія – 1 столова ложка
розтоплене масло – 3 столові ложки
часник, дрібно нарізаний – 4 свіжих зубчики
мед – 3 столові ложки
яблучний оцет – 2 столові ложки
сіль і мелений чорний перець – за смаком, близько 1/4 чайної ложки кожна
рубана свіжа петрушка – 2 столові ложки

Як приготувати Куряче філе в медово-часниковому маринаді, смажене на сковороді

Апетитне смажене на сковороді куряче філе, попередньо промаринованное в медової часникової заправки.

Покроковий рецепт

У невеликій мисці перемішайте розтоплене масло, часник, оцет і мед.

Закиньте в приготовану суміш шматочки курячого філе і приправте сіллю і перцем. Перемішайте, щоб кожному шматочку “дісталася” приправа. Залишити куряче філе маринуватися протягом 5-10 хвилин.

Нагрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні.
Викладіть курячі шматочки в один шар на сковороду і смажте до золотистого кольору з обох сторін, всього близько 8 хвилин.

Можливо, вам доведеться готувати ці курячі шматочки двома партіями, щоб не переповнювати сковороду. Так як із-за великого об’єму м’яса не вийде красивий золотисто-коричневий колір.

Перед подачею посипати свіжої рубаною петрушкою і подавати до столу!