Куряче філе виходить дуже соковите і ніжне, і плюс до цього – ароматне. Рецепт страви привезений з західної частини південної Індії.
Покроковий рецепт
Підготувати всі продукти.
Цибулю порізати півкільцями.
Розтопити вершкове масло в рослинному.
Обсмажити цибулю в суміші олії до золотистого кольору.
Порізати м’ясо на шматочки довільного розміру.
Змішати коріандр, каррі, чікен масалу, куркума, кардамон, чорний мелений перець і імбир.
Всипати суміш спецій в сковороду до цибулі і обсмажити близько хвилини.
Додати м’ясо в сковороду, посолити і обсмажити близько 3 хвилин.
Потім, обережно, щоб не згорнулися, додати кокосове молоко, протушкувати близько 10 хвилин.
Додати ананаси і протушкувати ще хвилин 20.
Блюдо готове. Приємного апетиту!