Куряче філе в соусі каррі з кокосовим молоком і ананасом

Куряче філе в соусі каррі з кокосовим молоком і ананасом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Куряче філе виходить дуже соковите і ніжне, і плюс до цього – ароматне. Рецепт страви привезений з західної частини південної Індії.

Покроковий рецепт

Підготувати всі продукти.

Цибулю порізати півкільцями.

Розтопити вершкове масло в рослинному.

Обсмажити цибулю в суміші олії до золотистого кольору.

Порізати м’ясо на шматочки довільного розміру.


Змішати коріандр, каррі, чікен масалу, куркума, кардамон, чорний мелений перець і імбир.


Всипати суміш спецій в сковороду до цибулі і обсмажити близько хвилини.

Додати м’ясо в сковороду, посолити і обсмажити близько 3 хвилин.

Потім, обережно, щоб не згорнулися, додати кокосове молоко, протушкувати близько 10 хвилин.

Додати ананаси і протушкувати ще хвилин 20.

Блюдо готове. Приємного апетиту!