Дуже ароматне і смачне блюдо. Чудово підходить до будь-якого гарніру.
Інгредієнти
Куряче філе – 0,5 кг | |
Кінза – пучок | |
Помідор свіжий – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 1 велика головка | |
Часник – 3 зубчики | |
Корінь імбиру – 50 гр. | |
Бадьян – 3 шт. | |
Барбарис – 1 столова ложка | |
Вершки – 300 мл | |
Масло рослинне – 2 столові ложки | |
Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
Коріандр цілий – 1,5 столової ложки | |
Чікен масала – 1/2 їдальні ложки | |
Гарам масала – 1/2 їдальні ложки | |
Каррі – 1/2 їдальні ложки | |
Куркума – 1 столова ложка | |
Насіння пажитника – 1 столова ложка | |
Чорний кмин – 1 столова ложка | |
Зіра – 1 столова ложка | |
Кардамон зелений – 5-7 шт. | |
Сіль – за смаком |
Інгредієнти для приготування даного страви доступні на будь-якому ринку.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.
У блендері змішати коріандр цілий, чікен масалу, гарам масалу, каррі, куркуму.
Насіння гірчиці, бадьян, насіння пажитника, зіру, чорний кмин, кардамон прогріти на сковороді з рослинним маслом.
Цибулю, моркву, часник, корінь імбиру, помідор і 1/2 частина кінзи перетерти в блендері.
Як тільки спеції прогрілися, додати в сковороду перемелені спеції. Через 30 секунд додати порізане куряче філе і сіль. Обсмажити близько 3 хвилин.
Потім додати перетерті овочі і барбарис, обсмажити близько 5 хвилин на середньому вогні.
Додати вершки і протушкувати під закритою кришкою близько 10 хвилин, потім додати решту порізану кінзу, готувати ще 3 хвилини.
Блюдо готове. Приємного апетиту!