Дуже ароматне і смачне блюдо. Чудово підходить до будь-якого гарніру.

Інгредієнти
| Куряче філе – 0,5 кг | |
| Кінза – пучок | |
| Помідор свіжий – 1 шт. | |
| Морква – 1 шт. | |
| Цибуля ріпчаста – 1 велика головка | |
| Часник – 3 зубчики | |
| Корінь імбиру – 50 гр. | |
| Бадьян – 3 шт. | |
| Барбарис – 1 столова ложка | |
| Вершки – 300 мл | |
| Масло рослинне – 2 столові ложки | |
| Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
| Коріандр цілий – 1,5 столової ложки | |
| Чікен масала – 1/2 їдальні ложки | |
| Гарам масала – 1/2 їдальні ложки | |
| Каррі – 1/2 їдальні ложки | |
| Куркума – 1 столова ложка | |
| Насіння пажитника – 1 столова ложка | |
| Чорний кмин – 1 столова ложка | |
| Зіра – 1 столова ложка | |
| Кардамон зелений – 5-7 шт. | |
| Сіль – за смаком |
Інгредієнти для приготування даного страви доступні на будь-якому ринку.
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.


У блендері змішати коріандр цілий, чікен масалу, гарам масалу, каррі, куркуму.


Насіння гірчиці, бадьян, насіння пажитника, зіру, чорний кмин, кардамон прогріти на сковороді з рослинним маслом.

Цибулю, моркву, часник, корінь імбиру, помідор і 1/2 частина кінзи перетерти в блендері.



Як тільки спеції прогрілися, додати в сковороду перемелені спеції. Через 30 секунд додати порізане куряче філе і сіль. Обсмажити близько 3 хвилин.

Потім додати перетерті овочі і барбарис, обсмажити близько 5 хвилин на середньому вогні.


Додати вершки і протушкувати під закритою кришкою близько 10 хвилин, потім додати решту порізану кінзу, готувати ще 3 хвилини.
Блюдо готове. Приємного апетиту!
