.

Інгредієнти
| Куряча грудка – 1 кг (без кісток і без шкіри) | |
| Яйця курячі – 2 шт. | |
| Крохмаль кукурудзяний – 1/4 склянки кукурудзяного крохмалю (або трохи більше) | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Соєвий соус – 1/3 чашки | |
| Часник – 5 зубчиків часнику, подрібненого | |
| Імбир – щіпка імбиру (приблизно 2-3 столових ложки або по смаку) | |
| Соус – 1/4 склянки соусу Хойсин (Hoisin) | |
| Цукор – 2 столові ложки | |
| Рисовий оцет – 2 столові ложки | |
| Херес – 1 столова ложка хересу або білого вина (будь-якого) | |
| Крохмаль кукурудзяний – 1 стакан | |
| Рослинна олія – 2 столові ложки (для смаження) | |
| Перець чилі – за смаком | |
| Цибуля зелена – 1 пучок зеленого цибулі, нарізаного | |
| Брокколі – 1 качан, приготований на пару | |
| Рис – 6 чашок (відварений) |
