.
Інгредієнти
Куряча грудка – 1 кг (без кісток і без шкіри) | |
Яйця курячі – 2 шт. | |
Крохмаль кукурудзяний – 1/4 склянки кукурудзяного крохмалю (або трохи більше) | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Соєвий соус – 1/3 чашки | |
Часник – 5 зубчиків часнику, подрібненого | |
Імбир – щіпка імбиру (приблизно 2-3 столових ложки або по смаку) | |
Соус – 1/4 склянки соусу Хойсин (Hoisin) | |
Цукор – 2 столові ложки | |
Рисовий оцет – 2 столові ложки | |
Херес – 1 столова ложка хересу або білого вина (будь-якого) | |
Крохмаль кукурудзяний – 1 стакан | |
Рослинна олія – 2 столові ложки (для смаження) | |
Перець чилі – за смаком | |
Цибуля зелена – 1 пучок зеленого цибулі, нарізаного | |
Брокколі – 1 качан, приготований на пару | |
Рис – 6 чашок (відварений) |
Це краще, що я пробувала в Іспанії! Хрустке, пряний, солодкуватий куряче м’ясо!
Запах від соусу – це що-то, а з броколі м’ясо – чарівно!
Прекрасне поєднання з розсипчастим рисом і зеленим цибулею.
Ви ще не зголодніли?
Покроковий рецепт
Збити яйця з сіллю, перцем і кукурудзяним крохмалем. Залити сумішшю курку і перемішати. Дати постояти 15 хвилин. Після – все пропустити через м’ясорубку, зробивши фарш. Приготувати соус. Перемішати часник, імбир, соус Hoisin, цукор, оцет і вино, і відкласти в сторону. Шматочки фаршу (брати по чуть-чуть), опустити сковороду з соняшниковою розпеченим маслом і смажити до готовності. Готове м’ясо вийняти за допомогою шумівки, виклавши на паперовий рушник. Повторити процес з іншим м’ясом.
Коли надлишки масла стечуть, закинути все м’ясо в іншу сковороду. Залити соусом, приготованим на початку і додавши за смаком чилі, перемішати. Готувати на повільному вогні, поки маса не загусне (повинна вийти глазур). Подавати з відварним розсипчастим рисом, брокколі і зеленою цибулею. Приємного апетиту!