Куряче мясо по генеральському

Куряче мясо по генеральському – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Збити яйця з сіллю, перцем і кукурудзяним крохмалем. Залити сумішшю курку і перемішати. Дати постояти 15 хвилин. Після – все пропустити через м’ясорубку, зробивши фарш. Приготувати соус. Перемішати часник, імбир, соус Hoisin, цукор, оцет і вино, і відкласти в сторону. Шматочки фаршу (брати по чуть-чуть), опустити сковороду з соняшниковою розпеченим маслом і смажити до готовності. Готове м’ясо вийняти за допомогою шумівки, виклавши на паперовий рушник. Повторити процес з іншим м’ясом.

Коли надлишки масла стечуть, закинути все м’ясо в іншу сковороду. Залити соусом, приготованим на початку і додавши за смаком чилі, перемішати. Готувати на повільному вогні, поки маса не загусне (повинна вийти глазур). Подавати з відварним розсипчастим рисом, брокколі і зеленою цибулею. Приємного апетиту!