Курячі гомілки в соєвому соусі з манго, запечені в рукаві

Курячі гомілки в соєвому соусі з манго, запечені в рукаві – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячі гомілки виходять незвичайними, соковитими, з насиченим смаком і кольором.

Інгредієнти

Курячі гомілки – 800 гр.
Манго – 0,5 шт. не перезрелое
Соєвий соус класичний – 0,5 склянки
Цукор – 0,5 ч. л.
Імбир сухий – 1 ч. л.
Коріандр цілий – 1 ч. л.
Перець червоний мелений – 1 ч. л. можна замінити паприкою

Як приготувати Курячі гомілки в соєвому соусі з манго, запечені в рукаві

Давно хотіла приготувати курку в тропічному стилі. Рецепт з’явився в моїх думках за кілька днів до свята і був випробуваний на Новий рік. Всім дуже сподобалося!

Покроковий рецепт

Курячі гомілки обмиемо і обсушим. Манго разрежем навпіл і видалити кісточку. Наріжемо фрукт середніми шматочками.

Спеції, цукор і сіль змішаємо в невеликому посуді. Солі треба взяти лише дрібку, оскільки соєвий соус теж солоний.
Натираємо гомілки сумішшю.


Заливаємо м’ясо соєвим соусом, потім гарненько кожну ніжку в соус.

Перекладаємо гомілки шматочками манго, намагаючись, щоб на кожну припадало по часточці з двох сторін.
Накриваємо плівкою і ставимо в холодильник на 30 хвилин.

Після закінчення часу, перекладаємо ніжки в рукав для запікання ( або пакет для запікання ). Намагаємося зберігати чергування манго і гомілок. Поливаємо соусом.
Ставимо в духовку на 1,5 години, при температурі 160-180 градусів.

Дістаємо з духовки готову страву. Обов’язково при подачі додайте запечене манго, виходить дуже смачним!
Можна гарнірувати картоплею або рисом.
Приємного апетиту!