Курячі крильця по-американськи

Курячі крильця по-американськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку готуємо крильця: підрізаємо їх і відокремлюємо від хрящів.

Розігріваємо олію до високої температури (близько 190 градусів). Смажимо крила по кілька штук за один раз протягом десяти хвилин.

Потім кладемо їх у духовку і зберігаємо теплими.

Розтоплюємо вершкове масло в сковороді і додаємо перцевий соус. Викладаємо крильця на тарілку, поливаємо соусом і перемішуємо.

Поки крильця готуються, ріжемо селера на смужки, а сир змішуємо з майонезом.

Подаємо до столу крила разом з селерою і сирно-майонезним соусом.

Приємного апетиту!