Крила гарненько промиваємо й обсушуємо.
Солимо, перчимо та посипаємо прованськими травками. Залишаємо на 20 хвилин промаринуватися.
Наливаємо в попередньо розігріту сковороду олію, викладаємо крильця і смажимо на сильному вогні з кожного боку до утворення апетитною скоринки. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо ще 5 хвилин.
В цей час готуємо швидко і легко солодко-гострий соус. Для цього перемішаємо кетчуп, майонез, мед. І, додавши до них дрібно порубаний часник, ще раз перемішати. Готово!
Викладаємо крильця на блюдо, прикрашаємо гілочками базиліка (будь-якої іншої зелені). Подаємо з соусом і вашим улюбленим гарніром.
Приємного апетиту!