Процес приготування птиці досить швидкий, головне витримати час маринування. За бажанням страви можна додати і гостроти, використавши перець чилі.
Інгредієнти
соєвий соус – 200 мл | |
цукор – 1 столова ложка або мед-2 столові ложки | |
часник – 8-10 зубчиків | |
рослинна олія – 2 столові ложки для смаження | |
курячі крильця – 8 штук | |
оцет – 1 чайна ложка |
Ці кисло-солодкі курячі крильця підійдуть і як закуска до пива, і як основне блюдо, якщо подавати з гарніром.
Покроковий рецепт
Насамперед слід приготувати маринад. Змішуємо в мисці соєвий соус, мед або цукор, оцет.
Крильця промити під прохолодною проточною водою. Викласти у велику миску в один шар і залити маринадом.
Очистити часник. Вимити. Натерти на тертці або подрібнити за допомогою чеснокодавилки і додати до крилець. Добре перемішати і викласти в один шар. Залишити м’ясо маринуватися на 1 годину в холодильнику прикривши кришкою, щоб не поширювався запах.
Змастити гриль рослинним і розігріти його. Дістати з холодильника м’ясо. Смажити на грилі з обох сторін до готовності. Викласти крильця на блюдо. Їсти подано. Приємного апетиту.