Курячі ніжки, мариновані в фруктовому оцті з букетом трав
Інгредієнти
Курячі ніжки – 9 шт. | |
Фруктовий оцет – 60 мл | |
Вода – 60 мл | |
Розмарин – 1 ст. л. | |
Чебрець – 1 ст. л | |
Перець чорний – 1 ч. л | |
Сіль – за смаком |
Ніжки ці готувалися до запікання на грилі, тому шкірку з них не знімала. Але на жаль погода підвела, так що ніжки довелося робити в духовці. Але від цього вони вийшли ні трохи менш смачні, тільки без аромату диму. Запікала ніжки в рукаві, але якщо хочете хрустку скоринку, можна поставити їх під інфрачервоний гриль на кілька хвилин
Покроковий рецепт
1. Ніжки промити під водою, покласти в глибоку миску.
2. Всипати всі приправи, додати оцет і воду. У мене був оцет з червоної смородини (домашній), але ви можете взяти будь-який інший, наприклад, яблучний. Маринад добре втерти в ніжки. Поставити маринуватися на ніч у холодильник. Час від часу поливати ніжки зверху маринадом.
3. На наступний день запекти курячі ніжки в рукаві 45-50 хвилин.