Курячі ніжки, мариновані в фруктовому оцті з букетом трав

Курячі ніжки, мариновані в фруктовому оцті з букетом трав – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячі ніжки, мариновані в фруктовому оцті з букетом трав

Інгредієнти

Курячі ніжки – 9 шт.
Фруктовий оцет – 60 мл
Вода – 60 мл
Розмарин – 1 ст. л.
Чебрець – 1 ст. л
Перець чорний – 1 ч. л
Сіль – за смаком

Як приготувати Курячі ніжки, мариновані в фруктовому оцті з букетом трав

Ніжки ці готувалися до запікання на грилі, тому шкірку з них не знімала. Але на жаль погода підвела, так що ніжки довелося робити в духовці. Але від цього вони вийшли ні трохи менш смачні, тільки без аромату диму. Запікала ніжки в рукаві, але якщо хочете хрустку скоринку, можна поставити їх під інфрачервоний гриль на кілька хвилин

Покроковий рецепт

1. Ніжки промити під водою, покласти в глибоку миску.

2. Всипати всі приправи, додати оцет і воду. У мене був оцет з червоної смородини (домашній), але ви можете взяти будь-який інший, наприклад, яблучний. Маринад добре втерти в ніжки. Поставити маринуватися на ніч у холодильник. Час від часу поливати ніжки зверху маринадом.


3. На наступний день запекти курячі ніжки в рукаві 45-50 хвилин.