.
Інгредієнти
Гриби – 200 г (гриби свіжі або заморожені, будь-якого виду)) | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Картопля – 600 г | |
Молоко – 50 мл | |
Вершкове масло – 30 г | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Рослинне масло – для смаження | |
Курячі ніжки – 6 шт. | |
Листкове тісто – 1 упаковка (500 г) |
Покроковий рецепт
Інгредієнти…
Цибулю почистити, дрібно нарізати, обсмажити до золотистого кольору.
Додати до нього почищені і порізані гриби. Смажити до готовності грибів (близько 15-20 хвилин).
Зварити картоплю, потовкти, додати сіль, молоко і вершкове масло, перемішати.
Додати до нього гриби, перемішати. Начинка готова.
Курячі ніжки (гомілка), посолити, поперчити, обсмажити на рослинній олії до готовності з обох сторін (близько 30 хвилин).
Тісто розкачати, порізати на 6 квадратів розміром 15х15. Тесту трохи залишиться, із залишків зробити коржики. Викласти їх у середину квадратів, для того, щоб дно при випічці не рвалося.
У центр кожного квадрата викласти картопляне пюре з грибами. На начинку поставити гомілку.
Краї тіста підібрати і зв’язати не міцно) ниткою. Краї кісточок обернути фольгою, щоб не пригоріли.
Деко вистелити пергаментним папером. Викласти на нього курячі ніжки в тесті. Випікати в розігрітій до 180 С духовці 25-30 хвилин (до золотистого кольору тесту). Подавати до столу. Смачно і ситно! Приємного апетиту!