Курячі ніжки в мішечку

Курячі ніжки в мішечку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Гриби – 200 г (гриби свіжі або заморожені, будь-якого виду))
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Картопля – 600 г
Молоко – 50 мл
Вершкове масло – 30 г
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Рослинне масло – для смаження
Курячі ніжки – 6 шт.
Листкове тісто – 1 упаковка (500 г)

Як приготувати Курячі ніжки в мішечку

Покроковий рецепт

Інгредієнти…

Цибулю почистити, дрібно нарізати, обсмажити до золотистого кольору.

Додати до нього почищені і порізані гриби. Смажити до готовності грибів (близько 15-20 хвилин).

Зварити картоплю, потовкти, додати сіль, молоко і вершкове масло, перемішати.

Додати до нього гриби, перемішати. Начинка готова.

Курячі ніжки (гомілка), посолити, поперчити, обсмажити на рослинній олії до готовності з обох сторін (близько 30 хвилин).

Тісто розкачати, порізати на 6 квадратів розміром 15х15. Тесту трохи залишиться, із залишків зробити коржики. Викласти їх у середину квадратів, для того, щоб дно при випічці не рвалося.

У центр кожного квадрата викласти картопляне пюре з грибами. На начинку поставити гомілку.

Краї тіста підібрати і зв’язати не міцно) ниткою. Краї кісточок обернути фольгою, щоб не пригоріли.

Деко вистелити пергаментним папером. Викласти на нього курячі ніжки в тесті. Випікати в розігрітій до 180 С духовці 25-30 хвилин (до золотистого кольору тесту). Подавати до столу. Смачно і ситно! Приємного апетиту!