Курячі сердечка, тушковані в травах

Курячі сердечка, тушковані в травах – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячі сердечка необхідно добре промити і очистити від судин, плівочок і жиру.

Субпродукти перекласти в глибоку ємність і посолити. Залишити в холодильнику на 15 хвилин, прикривши харчовою плівкою.

Дістати сердечка, і добре перемішати зі спеціями. Субпродукти повинні повністю просочитися травами.

Суміш необхідно поперчити і трохи збризнути маслом.

Сковорідку розігріти, покласти туди курячі субпродукти. Закуску необхідно постійно перемішувати, так як трави можуть швидко пригоріти.

Гаряче блюдо посипати кунжутом і насінням.
Приємного апетиту!