Курячі стегна в духовці в майонезно-томатному маринаді

Курячі стегна в духовці в майонезно-томатному маринаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Під прохолодною водою промиваємо курячі стегна. Отираем їх за допомогою паперового рушника. Перекладаємо курячі частини в миску.

До стегон викладаємо порцію майонезу і томатного соусу.

Інгредієнти приправляємо сіллю за смаком, додаємо спеціальну приправу для курячих страв. Якщо така відсутня на момент реалізації рецепту, то можна використовувати суміш мелених перців, сушені трави, мелений часник.

Інгредієнти в мисці добре перемішуємо. Залишаємо маринуватися стегна мінімум на півгодини в холодному місці.

Включаємо духовку. Температурний режим виставляємо на 220 градусів. Форму, призначену для запікання страв, змащуємо рослинним маслом. Замариновані стегна викладаємо у форму, накриваємо фольгою.

Запікаємо стегна у два етапи: 1 – 40 хвилин під фольгою, ще 15 хвилин – без фольги.

Апетитні стегна з апетитною скоринкою готові! Всім приємного апетиту!