Куряче філе, тушковану з солодким перцем на сковороді

Це друга страва наситить всю сім’ю. Готується куряче філе дуже швидко, а за цим рецептом воно виходить дуже соковитим і ароматним.

Інгредієнти

куряче філе – 400 гр
болгарський перець – 2 шт.
цибулина – 2 шт.
часник – кілька зубчиків
рослинне масло – 5 ложок
соєвий соус – 5 ложок
коньяк – 2 ложки
цукор – за смаком
імбир – за смаком
перець з сіль – за смаком

Як приготувати Куряче філе, тушковану з солодким перцем на сковороді

Це друга страва наситить всю сім’ю. Готується куряче філе дуже швидко, а за цим рецептом воно виходить дуже соковитим і ароматним.

Покроковий рецепт

1. Куряче філе промивають, нарізають порціонними шматочками, змішують з соєвим соусом, додають крохмаль.

2. Болгарський перець (бажано червоного кольору) очищають, нарізають кільцями і кладуть у розігріту олію разом з шматочками курки. Готують до м’якості м’яса.

3. Додають до вмісту сковороду подрібнений часник, порубаний лук, імбир.

4.Далі вливають коньяк, змішаним з цукром і сіллю. Тушкують все одну хвилину.

5. Подають страву злегка охолодженим, виклавши спочатку куряче філе, а зверху розклавши тушкований перчик. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Міні-шніцель в паніровці з манної крупи