Курячі стегна з базиліком і лаймом, запечені в рукаві

Курячі стегна з базиліком і лаймом, запечені в рукаві – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти.

Курячі стегна (можна взяти будь-яку частину курки) промити обсушити, посолити, поперчити, перемішати в глибокій чашці. Додати дрібно нарізаний базилік, сік одного лайма і цедру лайма, перемішати.

Додати сметану.

Гарненько перемішати. Прибрати чашу з м’ясом в холодильник, залишивши маринуватися на 3-4 години (можна і більше). Якщо на маринування часу немає, додайте сік другого лайма і готуйте відразу.

Перекладіть всі шматочки курки в рукав (пакет) для запікання.

Рукав укладіть на деко і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.

Потім рукав ножицями розрізати по середині (обережно, гарячий пар!)…

… і дайте курячих стегенець підрум’янитися, ще раз поставивши їх у духовку на 10 хвилин.
Приємного апетиту!