Курячі стегна запечені з картоплею

Курячі стегна запечені з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Стегна промиваємо і кладемо в миску. Додаємо сіль, перець і інші спеції за бажанням. Кладемо майонез.

Добре перемішуємо складу. Намагаємося, щоб вся поверхня кожного стегна була покрита маринадом. Накриваємо миску і залишаємо продукт маринуватися протягом 60 хвилин.


Промиваємо і очищаємо бульби картоплі. Розрізаємо на середні шматочки. Відправляємо порізану картоплю в миску з куркою і маринадом. Добре перемішуємо і залишаємо ще на 5 хвилин, щоб картопля встигла наїстися приправами.

Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Викладаємо мариновані продукти. Вливаємо бульйон. Зверху кладемо 2 неочищених зубчики часнику і шматочки масла. Відправляємо стегна з картоплею в розігріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин.


Коли курка покриється золотистою скоринкою, можна виймати блюдо і розкладати по порційних тарілках.

Кличемо родину до столу.