Курячі відбивні

Курячі відбивні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відбивні з філе курочки доставлять вам задоволення. Ніжні, ароматні й соковиті прикрасять святковий і повсякденний стіл.

Покроковий рецепт

Моєму під проточною водою філе і нарізаємо його на частини.

Відбиваємо з обох сторін.

Складаємо відбиті филешки в ємність з водою.


Розбиваємо два яйця, збиваємо виделкою, додаємо сіль і перець мелений на ваш смак.

В іншу ємність насипаємо борошно.


По черзі потім вимочені частини филейки в яйце, потім в борошно.


Перекладаємо на сильно розігріту сковороду і обсмажуємо з двох боків до утворення скоринки.



Відбивні виходять дуже соковиті і м’які. Страву можна їсти як гарячим, так і холодним.