У своєму рецепті я описала приготування борщу на курячої гомілки з капустою і буряком.
Інгредієнти
буряк – 2-3 шт | |
морква – 1 шт | |
цибуля – 1 шт | |
капуста білокачанна – 150-200 грам | |
картопля – 2 шт | |
часник – 3-4 зубчики | |
куряча гомілка – 3 шт | |
лавровий лист – 3 шт |
Борщ – поширене перше блюдо, яке можна приготувати різними способами. Але він при цьому не стане менш смачним. Борщ – дуже смачне і ситне блюдо, від якого навряд чи хто зможе відмовитися.
Покроковий рецепт
Очищаємо моркву, буряк та цибулю. Нарізаємо кубиками буряк, цибулю півкільцями, моркву на тертці.
Обсмажуємо на рослинному маслі.
Ставимо курячі гомілки на вогонь і чекаємо, коли закипить.
Капусту шаткуємо, картоплю нарізаємо кубиками.
Коли курка закипить, додаємо обсмажені цибулю, моркву, буряк, картоплю і капусту. Трохи проварюємо і кладемо три лаврових листочка.
Часник пропускаємо через чеснокодавку. За 5 хвилин до готовності додаємо його в борщ. При бажанні можна додати томатну пасту.
Ароматний і смачний борщ готовий.