Підготувати всі інгредієнти. Зварити бульйон на курячій грудці.
Почистити, порізати картоплю. Цибулю почистити, дрібно порізати кубиками. Моркву почистити і натерти на дрібній тертці.
Цибулю обсмажити на розігрітому рослинному маслі до золотистого кольору.
Додати терту моркву і смажити до моменту поки вона не стане жовтою (таким чином вона дасть супу приємний сонячний колір).
У бульйон кинути картоплю. Варити до готовності хвилин 15 (все залежить від сорту картоплі). Не допускайте, щоб суп сильно кипів, це призводить до того, що продукти сильно розварюються, втрачають форму і бульйон стає каламутним. Додати зажарку, посолити і додати за смаком спеції. Наприкінці варіння закинути локшину і перемішати. Варити 1-2 хвилини. Зняти з вогню, інакше лапшичка розвариться.
Подавати суп – локшину в глибокій тарілці або супниці, злегка присипавши зеленню і свіжомеленим перцем. Приємного апетиту!