Готові курячі частини витягуємо з каструлі. Перекладаємо їх на тарілку і ставимо остуджуватися. Одержаний курячий бульйон приправляємо до смаку сіллю.
Відміряємо потрібну кількість макаронних виробів. Це можуть бути ріжки, спіральки, пера і т. п. Перекладаємо макарони в курячий бульйон, відразу перемішуємо ложкою, щоб вони не злиплися в грудку.
Поки варяться макарони, швидко приготуємо піджарку з овочів. Подрібнюємо теркою моркву, дрібно рубаємо ріпчаста цибулька.
Підігріваємо олію в сковороді, викладаємо подрібнені овочі. Підсмажити до м’якості.
Куряче м’ясо охололо, знімаємо його з кістки, нарізаємо на шматочки.
Піджарку з овочів перекладаємо в суп разом з курячими шматочками.
Варимо суп ще 3 хвилинки. В кінці додаємо мелений перець (за бажанням) і нарізаного зеленого лука.
Смачний суп без картоплі готовий! Всім приємного апетиту!